Over ons

Multi kantoor

Onze aanpak is veelzijdig, holistisch en multidisciplinair. We zijn sterk in nieuwbouw, verbouwing, renovatie en binneninrichting. Tot ons curriculum behoren zowel woningen, appartementen, kantoren, industrie als scholen. Ons architectenteam wordt regelmatig versterkt met interieurvormgevers, productontwikkelaars, landmeters, en andere creatievelingen. Hierdoor hebben we een brede kijk en een open geest op alles wat we doen.

Ruimte

Ruimte is een kostbaar goed. Het herbruiken van bestaand patrimonium, het anders gaan wonen en werken, het herverdelen van gebouwen en het zorgzaam omspringen met de nog resterende open ruimte,.. dat is waar wij voor staan. Elk project is een uitdaging. We nemen je als bouwheer graag mee in onze creatieve wereld.

Duurzaamheid

Energiezuinig, laag-energie, passief … wij denken mee aan de toekomst en volgen de ontwikkelingen en technologie op de voet. Duurzaamheid en ecologie zijn een rode draad door onze projecten. Door het volgen van opleidingen en bijscholingen zijn we op de hoogte van de recentste ontwikkelingen. We geven onze bouwheren graag deskundig advies en geven met plezier deze kennis door.

Jij staat centraal

Een goed gesprek is een belangrijke eerste stap. Wij bieden graag een luisterend oor om daarna al jullie wensen te vertalen in een concreet project. Architect en bouwheer staan tijdens het traject dicht bij elkaar, een goede verstandhouding is dus belangrijk. Stuur ons een mailtje en maak snel met ons kennis.

Budget en timing

Bouwen of verbouwen met garantie op prijs en termijn, wij vinden dit belangrijk en het kan. Met de formule ‘Architecten-Bouwers’ bewaken we nauwgezet budget en timing. Ook deze extra service kunnen wij u aanbieden.